trans jerging

Puncak View (Trans Jerging)
Pemandangan Gunung Suku dan Gunung Chabang dari puncak view (laluan dari Kem Bear ke Gunung Irau)

sebenarnya, aku tiba-tiba rindu. jadi, aku beleklah album-album lama. bukan apa, rindu tu kadang-kadang boleh hidupkan semangat. kan?

cerita dia macam ni.

sejak dekat setahun ni, mood pendakian aku macam tak bermaya. hambarlah orang kata. itu yang akuĀ throwback, biar ceria sikit.

eh! tapi serius, aku rindu dengan trans jerging ni. ada rezeki, aku nak buat full circle; suku, irau, yellow, pass.

itupun, kalau semua gunung tu belum jadi ladang teh!

Puncak View (Trans Jerging)
Pemandangan Banjaran Titiwangsa dari puncak view (laluan dari kem Bear ke Gunung Irau)

3 thoughts on “trans jerging

Leave a Reply